Main menu

Wonen

Leidenhoven College is ook een studentenhuis. Een grondige, brede en academische ontwikkeling is belangrijk. Dit vereist zowel de nodige rust als inspanning om je te wijden aan studie en ontwikkeling. Leidenhoven biedt structuur, faciliteiten en activiteiten om je unieke universiteitsjaren goed te benutten. De maaltijden zijn gezamenlijk, er is een studeerkamer met bibliotheek en er vinden regelmatig lezingen en culturele activiteiten plaats. De activiteiten en faciliteiten staan ook open voor niet-inwoners.

Leidenhoven College beschikt over een beperkt aantal kamers. Wonen in Leidenhoven is méér dan alleen het huren van een kamer. It is a way of life! Leidenhoven is geschikt voor studenten die streven naar het best haalbare in hun studie en persoonlijk leven en daarbij graag ondersteuning kunnen gebruiken.
De pensionprijs voor het academische jaar 2022-2023 bedraagt € 640,- p.m.. Dit is inclusief 3 maaltijden per dag, schoonmaak en het gebruik van de verschillende gezamenlijke faciliteiten (studeer-, eet- en woonkamer, krantenabonnement, internet). Interesse? Neem dan contact met ons op (zie contact).